Conţinut site

Conţinut site

INTRODUCERE
Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul https://www.biogroup.ro, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze folosirea serviciilor noastre.

SEND’92 TERAPII ALTERNATIVE S.R.L. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala, la fel dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

COPYRIGHT
https://www.biogroup.ro si toate informatiile continute pe acest site sunt proprietate a companiei SEND’92 TERAPII ALTERNATIVE S.R.L. Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site, fara acordul SEND’92 TERAPII ALTERNATIVE S.R.L. se pedepseste conform legilor in vigoare.Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor folositi adresa:contact@edituraelicart.ro

FRAUDA
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului https://www.biogroup.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul https://www.biogroup.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor https://www.biogroup.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

LITIGII
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantei de judecata din Arges-Pitesti.

INCHEIEREA ACORDULUI
SEND’92 TERAPII ALTERNATIVE S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. De asemenea, compania isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, SEND’92 TERAPII ALTERNATIVE S.R.L. isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.
Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la contact@edituraelicart.ro.

CONCILIERE
Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna la telefon: 0742 882 459, e-mail: comenzi@send92.ro.

Share this post